Jeuk.. eczeem.. psoriasis.. We kennen allemaal wel iemand die last heeft van dergelijke huidklachten. Vaak ook wel te zien aan de huid. Vurige plekken of bultjes gepaard met veel jeuk. Heel veel jeuk. En jeuk betekent krabben..

Ook huisdieren kunnen last hebben van huidklachten en met name komt dit nog wel eens voor bij honden en katten. Waar mensen vertellen wat er aan de hand is, wordt dit voor honden en katten vanzelfsprekend een stuk lastiger. Natuurlijk merk je wel dat er iets met je hond of kat aan de hand is, maar soms is het wel lastig om er achter te komen wat het dan precies is.

Huidklachten bij honden en katten

De symptomen van huidklachten bij honden en katten verschillen niet zoveel van die van mensen. Ook de huid van honden en katten ziet er in geval van huidklachten vaak vurig / rood / branderig uit. Je ziet dat ze last hebben van jeuk en/of pijn. Ze likken of krabben er constant aan. Ook voor honden en katten zou het beter zijn als ze van deze plekken af zouden blijven. Het beste wat je kan doen is even langs de dierenarts voor het stellen van de juiste diagnose.

Huidklachten van je hond of kat verminderen

Je kunt ook zelf al wel iets doen om de jeuk en pijn te verlichten / verminderen. Laten we beginnen met de allerbelangrijkste en dat is het geven van een beetje extra aandacht en liefde. Daarnaast zijn er tal van (chemische) middelen verkrijgbaar m.b.t. huidklachten bij honden en katten. Maar hoe verstandig is het om te beginnen aan (chemische) pilletjes en drankjes om jouw hond of kat snel af te helpen van zijn/haar huidklachten? En hebben deze middelen bijwerkingen waar jouw hond of kat wellicht last van kan krijgen?

Kies voor 100% natuurlijk! HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat.

Er is een volledig natuurlijk middel dat zeer effectief is als het gaat om het laten aansterken van honden of katten is paardenmelk voor hond en kat van HoKaVit.. Een 100% natuurproduct, dat snel verlichting brengt bij jouw hond of kat. Paardenmelk staat bekend om zijn hydraterende werking en het draagt bij aan het herstel van de beschadigde huid.

HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Geef jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk (capsules of poeder) en draag bij aan een gezonde huid / vacht van jouw hond of kat. Verbeter / verminder op een natuurlijke wijze de huidklachten bij je hond of kat. Paardenmelk zit boordevol vitaminen en mineralen. Andere voordelen van paardenmelk zijn:

  • Gunstig voor hart en bloedvaten
  • Goed voor de vacht en huid
  • Bevordert herstel na ziekte
  • Bevordert een goede werking van de maag-, en darmflora

Bovendien is paardenmelk een ware traktatie voor je hond of kat. Door jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk te geven verwen je je trouwe maatje ook nog eens.

HoKaVit.. is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde

HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde waar de familie De Winter woont. Hier wordt – sinds 2002 – dagelijks gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct: paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door in de watten gelegd op de boerderij. De landelijke omgeving én goede verzorging van de paarden liggen aan de basis van deze gezonde drinkmelk. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk.

Ook HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat bestellen? Bestel in de webshop!

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw huisdier!

HoKaVit.. ondersteunt bij huidklachten bij je hond en kat