Waarom HoKaVit?

HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd product op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk.

Wat is vriesdrogen?

Door paardenmelk te vriesdrogen blijven alle vitaminen, mineralen en andere werkzame stoffen behouden. Dit komt doordat met vriesdrogen de melk wordt ingevroren en onder vacuüm wordt gebracht en daarmee dus niet wordt verhit.

Tijdens dit proces wordt water uit het product verwijderd terwijl het bevroren blijft, via een proces dat sublimatie heet. Groot voordeel van deze droogmethode is dat alle vitamines en eiwitten onbeschadigd blijven. Daarom wordt de HoKaVit.. paardenmelk van Paardenmelkerij De Lage Wierde op eigen bedrijf gevriesdroogd.

Boordevol vitaminen en mineralen!

HoKaVit.. bevat ijzer, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het heeft een laag eiwitgehalte en bevat weinig reservestoffen. Het eiwit bestaat voor bijna de helft uit afweerstoffen albumine/ globuline.

Preventieve werking bij honden en katten

De Coöperatieve Vereniging van Samenwerkende Paardenmelkers in Nederland en Vlaanderen (SPaN-V) heeft onderzoek gedaan naar welke dosering optimaal is voor dieren voor een preventieve werking van de paardenmelk op jonge en oudere honden en katten.

Paardenmelk bij honden en katten wordt gebruikt bij klachten als o.a. blaasproblemen, huidklachten en allergieën en is ook geschikt voor honden en katten die meer energie en een glanzende vacht nodig hebben. HoKaVit.. activeert de natuurlijke energie van uw hond of kat. Voor bovenstaande klachten bij honden en katten is HoKaVit.. ontstaan. Van veel honden- en katteneigenaren horen wij, dat ze graag hun dier paardenmelk bijvoeren.

Unieke en positieve eigenschappen

Paardenmelk heeft bijzondere kenmerken. Het is vetarm en het vet bestaat hoofdzakelijk uit onverzadigde vetten. Het eiwitgehalte bestaat voor een groot deel uit betere wei-eiwitten en bevat een hoog aandeel van het lyzosime, een enzym-eiwit met bacteriegroeiremmende eigenschappen.

Wanneer HoKaVit?

HoKaVit.. wordt gebruikt ter ondersteuning bij ziekten die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag-darmkanaal van uw hond en kat, zoals atopie, voedselintolerantie, virale infecties en bij ontstekingen van de blaas (blaasgruis) en de huid (hotspots).

HoKaVit.. kan preventief gegeven worden, vooral aan kittens of puppies vanaf 3 weken of aan moederloze pups en kittens meteen na de geboorte (vermengd met de pup of kittenmelk), en kan ook ingeschakeld worden tijdens diverse aandoeningen, zodat uw hond of kat sneller en beter herstelt.

Minder last van:

–       Jeuk
–       Hotspots
–       Allergieën
–       Huidklachten
–       Vermoeidheid
–       Virale infecties
–       Blaasproblemen
–       Voedselintolerantie
–       Maag- darmklachten
–       Atopie (o.a. pollenallergie)

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw hond en kat..