HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd product op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk. HoKaVit.. paardenmelk is een goed alternatief voor prednison / antibioticum.

Huidklachten bij jouw hond of kat

We kennen allemaal waarschijnlijk wel iemand die last heeft van huidklachten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld jeuk, een (zeer) droge huid, eczeem of psoriasis. Vurige plekken. Bultjes. Continue (moeten) krabben. Deze klachten komen niet alleen bij mensen voor, ook huisdieren – en dan met name honden en katten – kunnen last hebben van huidklachten. De symptomen van huidklachten bij honden en katten verschillen niet of nauwelijks van die van mensen. Ook de huid van honden en katten ziet er in geval van huidklachten vaak vurig uit. Je ziet dat ze last hebben van jeuk en/of pijn. Ook voor honden en katten zou het beter zijn als ze van deze plekken af zouden blijven. Het beste wat je kan doen in deze gevallen is even langs de dierenarts voor het stellen van de juiste diagnose. Je kunt, zonder raadplegen van de dierenarts, al wel iets ondernemen om de jeuk en pijn te verlichten bij jouw hond of kat. HoKaVit.. een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Paardenmelk staat bekend om zijn hydraterende werking en het draagt bij aan het herstel van de beschadigde huid. HoKaVit.. paardenmelk werkt van binnenuit bij aan het herstel van de huid en vacht.

Maag,- darmklachten bij jouw hond of kat

Veel klachten die wij mensen hebben komen ook bij onze huisdieren – en dan met name honden en katten – voor. Zo ook maag,- en darmklachten. Erg vervelend als je jouw hond of kat last ziet hebben van zijn/haar maag en darmen. Het beste wat je kan doen in deze gevallen is even langs de dierenarts voor het stellen van de juiste diagnose. Gelukkig blijken de meeste klachten in de praktijk reuze mee te vallen. Dit is vaak ook het geval bij maag,- of darmklachten van jouw hond of kat. Ze kunnen bijvoorbeeld een kleine voedselvergiftiging hebben opgelopen of kampen met een niet al te ernstige infectie. Voorkomen is beter dan genezen. Je kunt de darmen en darmflora van jouw hond of kat op een heel eenvoudige manier een extra boost geven. HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat heeft namelijk een aantal heel gunstige eigenschappen en één van deze eigenschappen is dat het de darmflora en een goede werking van de darmen bevordert en ondersteunt. HoKaVit.. een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen, die helpt de darmflora en de darmen te ondersteunen.

Wat is vriesdrogen?

Door paardenmelk te vriesdrogen blijven alle vitaminen, mineralen en andere werkzame stoffen behouden. Dit komt doordat met vriesdrogen de melk wordt ingevroren en onder vacuüm wordt gebracht en daarmee dus niet wordt verhit.

Tijdens dit proces wordt water uit het product verwijderd terwijl het bevroren blijft, via een proces dat sublimatie heet. Groot voordeel van deze droogmethode is dat alle vitamines en eiwitten onbeschadigd blijven. Daarom wordt de HoKaVit.. paardenmelk van Paardenmelkerij De Lage Wierde op eigen bedrijf gevriesdroogd.

Boordevol vitaminen en mineralen!

HoKaVit.. bevat ijzer, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het heeft een laag eiwitgehalte en bevat weinig reservestoffen. Het eiwit bestaat voor bijna de helft uit afweerstoffen albumine/ globuline.

Preventieve werking bij honden en katten

Paardenmelk bij honden en katten wordt gebruikt bij klachten als o.a. blaasproblemen, huidklachten en allergieën en is ook geschikt voor honden en katten die meer energie en een glanzende vacht nodig hebben. HoKaVit.. activeert de natuurlijke energie van uw hond of kat. Voor bovenstaande klachten bij honden en katten is HoKaVit.. ontstaan. Van veel honden- en katteneigenaren horen wij, dat ze graag hun dier paardenmelk bijvoeren.

Unieke en positieve eigenschappen

Paardenmelk heeft bijzondere kenmerken. Het is vetarm en het vet bestaat hoofdzakelijk uit onverzadigde vetten. Het eiwitgehalte bestaat voor een groot deel uit betere wei-eiwitten en bevat een hoog aandeel van het lyzosime, een enzym-eiwit met bacteriegroeiremmende eigenschappen.

Wanneer HoKaVit?

HoKaVit.. wordt gebruikt ter ondersteuning bij ziekten die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem en/of het maag-darmkanaal van uw hond en kat, zoals atopie, voedselintolerantie, virale infecties en bij ontstekingen van de blaas (blaasgruis) en de huid (hotspots).

HoKaVit.. kan preventief gegeven worden, vooral aan kittens of puppies vanaf 3 weken of aan moederloze pups en kittens meteen na de geboorte (vermengd met de pup of kittenmelk), en kan ook ingeschakeld worden tijdens diverse aandoeningen, zodat uw hond of kat sneller en beter herstelt.

Minder – tot geen – last van:

HoKaVit.. paardenmelk kan zorgen voor:

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw hond en kat..