Als je zelf wel eens flink ziek geweest bent, dan weet je als geen ander dat je vaak niet zomaar weer ‘de oude’ bent. Je moet gewoon nog verder aansterken om er weer helemaal bovenop te komen. Dit kan, bijvoorbeeld na een flinke griep of een operatieve ingreep, wel eventjes kan duren.

Als het gaat om huisdieren als honden en katten, dan zien we hetzelfde beeld. Niet zo gek, waarom zou een hond of kat er na een ingreep of griep wel weer direct bovenop zijn? Ook honden en katten hebben simpelweg de tijd nodig om volledig te herstellen. Net zoals bij ons mensen is griep, verkoudheid, buikloop en operatieve ingrepen ook bij (huis)dieren een aanslag op de conditie.

HoKaVit.. paardenmelk helpt je hond of kat met aansterken na een flinke griep of een operatieve ingreep.

Er zijn verschillende manieren waarop je je hond of kat helpt met aansterken. Laten we beginnen met de allerbelangrijkste en dat is het geven van een beetje extra aandacht en liefde. Daarnaast zijn er tal van (chemische) middelen verkrijgbaar. Maar hoe verstandig is het om te beginnen aan pilletjes en drankjes om jouw hond of kat snel weer helemaal fit en in conditie te krijgen / te laten aansterken. In hoeverre zijn deze middelen chemisch? En hebben deze middelen bijwerkingen waar jouw hond of kat wellicht last van kan krijgen?

Kies voor 100% natuurlijk! HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat.

Er is een volledig natuurlijk middel dat zeer effectief is als het gaat om het laten aansterken van honden of katten. Paardenmelk voor hond en kat van HoKaVit.. Een 100% natuurproduct.! Verkrijgbaar als capsules of als poeder. HoKaVit.. is een speciaal vervaardigd voedingssupplement op basis van gevriesdroogde paardenmelk, geschikt voor toedienen aan honden en katten van alle rassen. Geef jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk en draag bij aan een gezonde dosis vitaliteit van jouw hond of kat. Paardenmelk zit boordevol vitaminen en mineralen. Andere voordelen van paardenmelk zijn:

  • Gunstig voor hart en bloedvaten
  • Goed voor de vacht en huid
  • Bevordert herstel na ziekte
  • Bevordert een goede werking van de maag-, en darmflora

Bovendien is paardenmelk een ware traktatie voor je hond of kat. Door jouw hond of kat dagelijks HoKaVit.. paardenmelk te geven verwen je je trouwe maatje ook nog eens.

HoKaVit.. is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde

HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat is een product van Paardenmelkerij de Lage Wierde waar de familie De Winter woont. Hier wordt – sinds 2002 – dagelijks gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct: paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door in de watten gelegd op de boerderij. De landelijke omgeving én goede verzorging van de paarden liggen aan de basis van deze gezonde drinkmelk. Het is al heel lang bekend dat paardenmelk op de darmen, weerstand en huid van de mens een gunstig effect heeft. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer dieren, die baat hebben bij de positieve eigenschappen van deze bijzondere melk.

Ook HoKaVit.. paardenmelk voor hond en kat bestellen? Bestel in de webshop!

HoKaVit.. voor de gezondheid van uw huisdier!